Tuğba Yurt'tan Demet Akalın Aleyna Tilki Polemiği İçin Yorum! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve yayınladığı parçalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Tuğba Yurt, önceki gün objektiflere yansırken Demet Akalın ile Aleyna Tilki arasında devam eden don polemiğiyle ilgili sorulara yanıt verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve yayınladığı parçalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Tuğba Yurt, önceki gün objektiflere yansırken Demet Akalın ile Aleyna Tilki arasında devam eden don polemiğiyle ilgili sorulara yanıt verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Tuğba Yurt, önceki gün objektiflere yansırken Demet Akalın ile Aleyna Tilki arasında devam eden don polemiğiyle ilgili sorulara yanıt verdi. 

 

Beni polemiğe sokmayın!

 

Milliyet gazetesinden Mesut Yılmaz’ın haberine göre; Tuğba Yurt, Demet Akalın ile Aleyna Tilki arasında çıkan ‘Don’ polemiğine girmek istemedi. Galata’da bulunan stüdyoda yeni şarkısının çalışmalarına başlayan Tuğba Yurt, “Bu sefer tarzımın dışında çok güzel bir eserle geliyorum. Konser maratonum olacak” dedi. Şarkıcı, Demet Akalın ile Aleyna Tilki arasında çıkan ‘Don’ polemiğinin hatırlatılması üzerine, “Beni dondur, kilottur bu tarz polemiklere sokmayın lütfen. Tabii ki sahneye çıkarken şık olmalıyız ama ben kıyafetlerimle değil; sanatımla, sesimle gündemde olmaktan yanayım” diye konuştu.