Tuğçe Tayfur İle Burak Kalfa Neden Ayrıldılar? Şok Ayrılık!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur 15 gün önce nişanlandığı iş insanı Burak Kalfa ile ayrıldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur 15 gün önce nişanlandığı iş insanı Burak Kalfa ile ayrıldı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur 15 gün önce nişanlandığı iş insanı Burak Kalfa ile ayrıldı. 

 

Habertürk'te yer alan habere göre, Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, 15 gün önce nişanlandığı sevgilisi Burak Kalfa ile yollarını ayırdı. Ferdi Tayfur ile Necla Nazır’ın kızları Tuğçe Tayfur, sevgilisi Burak Kalfa’dan evlenme teklifi almıştı. Çift, 15 gün önce arasında gerçekleşen sade bir tören ile nişanlanmıştı.

 

AYRILDILAR

 

Evlilik yolunda ilerleyen Tayfur ile Kalfa'nın ilişkisi hakkında beklenmedik bir gelişme yaşandı. Nikah masasına oturmaya hazırlanan ikili, yollarını ayırdı. Çift, birbirlerini sosyal medyadan da sildi.

 

"İLİŞKİMİZ SAYGI ÇERÇEVESİNDE BİTMİŞTİR”

 

Kalfa, daha sonra konuyla alakalı sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Burak Kalfa, "Hakkımızda çıkan haberler doğrudur. Tuğçe Tayfur Hanım ile ilişkimiz saygı çerçevesinde bitmiştir. Gönlü, yüreği, bahtı açık olsun" dedi. Tayfur ise suskunluğunu koruyor. Öte yandan Tuğçe Tayfur, nişan fotoğraflarını takipçileriyle paylaşmıştı. Aile bireylerinin yer aldığı karelerde Ferdi Tayfur'un olmaması dikkatlerden kaçmamıştı. Tuğçe Tayfur, 2009–2010 arasında Tolga Ertuğrul ile, 2012–2019 yılları arasında ise Taner Şafak ile evlilik yaşamıştı. Tayfur'un, Şafak ile beraberliğinden bir oğlu dünyaya gelmişti.