Turbo Turabi Çamkıran Survivor 2023'e Katılacak Mı? Instagram'da Takipçisine Yanıt Verdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü TV yıldızı ve sporcusu Turabi Çamkıran ya da namı diğer Turbo Turabi, Instagram sayfasından Acun Ilıcalı'yı etiketleyerek Survivor 2023'e katılacak mısın diye soran takipçisine yanıt verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü TV yıldızı ve sporcusu Turabi Çamkıran ya da namı diğer Turbo Turabi, Instagram sayfasından Acun Ilıcalı'yı etiketleyerek Survivor 2023'e katılacak mısın diye soran takipçisine yanıt verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü TV yıldızı ve sporcusu Turabi Çamkıran ya da namı diğer Turbo Turabi, Instagram sayfasından Acun Ilıcalı'yı etiketleyerek Survivor 2023'e katılacak mısın diye soran takipçisine yanıt verdi. 

 

Kesin katılıyorum! Jübilemi yapacağım!

 

Instagram'da bir takipçisi Turabi'ye "Survivor'a geliyor musun onu söyle, özledik seni" diye sordu. Açıklamasında Acun Ilıcalı'yı etiketleyen ve ünlü sunucuya teşekkür eden Turabi "Kesin geliyorum Survivor'a. Elbet bir gün geleceğim. Bugün sokaklarda hayat mücadelesi verirke hayalini kurduğum hayattan daha güzel bir hayat yaşıyorum. Ve bu hayatı Survivor'a borçluyum. Reality tv show kariyerimin jübilesini Survivor'da yapacağım" dedi.

 

İşte o paylaşım;

 

turbo turabi camkiran dan dikkat ceken survivor 2023 aciklamasi