Türk Manken Ayşe Top Cannes Film Festivali Sonrası Dünyaca Ünlü Dergiye Kapak Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Ayşe Top Fransa'da düzenlenen Cannes Film Festivali sonrası dünyaca ünlü dergiye kapak olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi. 

 

Haber: Sedat Sarıkaya

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Ayşe Top Fransa'da düzenlenen Cannes Film Festivali sonrası dünyaca ünlü dergiye kapak olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Ayşe Top Fransa'da düzenlenen Cannes Film Festivali sonrası dünyaca ünlü dergiye kapak olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi. 

 

ayse top dunyaca unlu dergiye kapak oldu

 

Uluslararası Güzellik ve Modellik Yarışmasında Türk Manken kendine has tarzı ve stiliyle dünyada ilk 10 manken listesine girdi. Cannes filim festivaline katılan Türk manken Ayşe Top tarzıyla tüm modacıların ve yapımcıların dikkatini üzerine çekti ve festival boyunca herkesin ilgi odağı oldu.

 

ayse top dunyaca unlu dergiye kapak oldu

 

Festival sonrası basına konuşan başarılı manken Ayşe Top “Kendimden emin adımlarla bu yolda yürüyorum ,bu gece aldığım derece için çok mutluyum.Hiç durmadan ve vakit kaybetmeden Paris ve Milano fashionweek defilesi için hazırlanıyorum ve İkinci kitabım için 21’ci award aldım “ ifadelerini kullandı.

 

ayse top dunyaca unlu dergiye kapak oldu

 

Ayşe Top Dünyaca ünlü dergiye kapak oldu

 

Dünyanın en önemli dergilerinden biri olan Giam Week, Mayıs sayısında ünlü model Ayşe Top’u kapağa taşıdı.