Türkiye'de Bir İlk! Artık Influencer Ve Fenomenlerin De Okulu Var!

Türkiye'nin alanlarında ünlü isimlerini bir araya getirerek, gençlerin çeşitli alanlarda eğitim almasını sağlayan yeni akademi, eğitim sonunda Türkiye'nin ilk diplomalı fenomenlerini yetiştirmeyi hedefliyor. 

 

Türkiye'nin alanlarında ünlü isimlerini bir araya getirerek, gençlerin çeşitli alanlarda eğitim almasını sağlayan yeni akademi, eğitim sonunda Türkiye'nin ilk diplomalı fenomenlerini yetiştirmeyi hedefliyor. Yaşları 18 ile 22 yaşında değişen 8 fenomen İstanbul'un Çekmeköy semtinde kurulan ilk fenomen akademisinde eğitime alındılar. Bu zamana kadar fenomenliğin bir okulu ve diploması yoktu. Artık sosyal medyada milyonlarca takipçileri olan internet fenomenlerinin diplomaları da olacak.

 

Türkiye’nin İlk Fenomen Akademisi!

 

Milyonlarca takipçisi olan 8 genç fenomen bir villada 6 ay sürecek eğitime alındı. Oyunculuktan müziğe kadar ünlü isimlerin verdiği eğitimin yanı sıra eğlenceli yarışmalar da düzenleniyor. Eğitimin sonunda sınavları geçerek başarılı olan 4 fenomen diplomalı fenomen olacak

 

Hem Eğlence, Hem de Eğitim!

 

Villada eğitimde olan 8 fenomen kimi zaman doyasıya eğleniyor kimi zaman eğitim görüyor. Milyonlarca takipçisi olan fenomenler diploma kazanabilmek için birbirleriyle yarışıyorlar. Akademiye katılan fenomenler, akademinin ilkleri olduğu için çok memnun olduklarını ve kariyerinde başarılı ünlü isimlerden eğitim almaları sebebiyle çok şanslı olduklarını dile getirdi

 

6 Ayın Sonunda Araba Ödülü!

 

Eğitim arası boş geçmiyor ve düzenlenen yarışmalarda büyük hediyeler veriliyor. 6 ayın sonunda araba ödülü kazanacak olan fenomenlerden sadece 4'ü diplomaya sahip olabilecek.



Etiketler: