Tutunamayanlar Dizisi Aslında Ne?

Youtube'da yayınladıkları içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Youtube kanalı ViBio, yayınladıkları videolarında Tutunamayanlar dizisinin bilinmeyenleri hakkında detaylı bilgi verdiler. 

 

Youtube'da yayınladıkları içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Youtube kanalı ViBio, yayınladıkları videolarında Tutunamayanlar dizisinin bilinmeyenleri hakkında detaylı bilgi verdiler. Son dönemde yayınladıkları içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtube kanalı ViBio, yayınladıkları videolarında Tutunamayanlar dizisinin bilinmeyenleri hakkında detaylı bilgi verdiler.

 

Tutunamayanlar dizisinin konusu basit ama kadrosu büyük ümit vadediyor. Doğu Demirkol gibi yıldızı parlayan oyuncuların yanında Zafer Algöz gibi büyük ustaların yer aldığı Tutunamayanlar, tür bakımından ülkemizde aktif olarak devam eden tek dizi.

 

İçinde hem uçuk bir absürtlük var hem de sert bir realistik. Yer yer komedinin içinde gerçek bir dram yer alıyor. İlk bölümünü izlerken bile sanki her hafta aynı saatte televizyonun başına bu dizi için geçiyormuşuz gibi hissettirdi. O kadar tanıdık ve o kadar sıcak geliyor ki uzun süredir görmediğimiz bir dostumuzla karşılaşmış gibi oluyoruz.

 

Annesinin zoruyla iş bulmaya çalışan ana karakterimiz etrafında dönüyor her şey. Ama çevresindeki herkesin de kendine göre bir dünyası, hayalleri var. Karakterleri yeni tanımamıza rağmen içimizde bir özlem giderme duygusu oluşuyor. Tutunamayanlar da önce kalbimizde sonra da reyting listelerinde uzun süre tutunacakmış gibi görünüyor.

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.