Ufuk Beydemir Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Ufuk Beydemir kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan şarkıcı Ufuk Beydemir ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ufuk Beydemir kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Ufuk Beydemir kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan şarkıcı Ufuk Beydemir ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran şarkıcı Ufuk Beydemir ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ufuk Beydemir kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

ufuk beydemir kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Ufuk Beydemir kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Ufuk Beydemir kimdir? Ufuk Beydemir (d. 14 Nisan 1992, İstanbul), Türk şarkıcı, söz yazarı ve tenis antrenörüdür. Aslen Elazığlıdır. İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde antrenörlük eğitimi almıştır. 2016'da Sofar İstanbul'da sergilediği '"Ay Tenli Kadın" performansıyla tanınmaya başladı. Ufuk Beydemir, 14 Nisan 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Türk şarkıcı, söz yazarı ve tenis antrenörüdür.  Anaokuluna başlaması gereken yaştayken ilkokula başlaması uygun görülmüştür ve eğitim hayatına bir buçuk yıl erken başlamıştır. Lise hayatını dışarıdan tamamlayan Ufuk Beydemir, üniversite hayatına Kemerburgaz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Plastik Sanatlar Bölümü’nde başlamıştır.

 

Bir süre sonra planlarını değiştirerek eğitimini, Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Fakültesi’nde Antrenörlük Eğitimi Bölümü’nde tamamlamıştır. 2008 yılına kadar sadece müzik dinleyicisi olan Ufuk Beydemir, bir kutlamada sahneye çıkıp tek bir şarkı söyledikten sonra dinleyicilerin reaksiyonu ve sahnenin büyüsüne kapılarak müzik yapmaya karar vermiştir ve kendisine bir grup kurmuştur. Bir kaç grupta vokalist olarak yer aldıktan sonra kendi şarkılarını yapmak isteyen Ufuk Beydemir, kendisine bir gitar alarak gitar çalmayı öğrenmiştir. 2009 yılında henüz 17 yaşındayken “Ay Tenli Kadın” isimli ilk bestesini yazmıştır. Sözü ve bestesi kendisine ait yeni eserlere yönelmek isteyen Ufuk Beydemir, 2011 yılında evde yaptığı demo kayıtlarla müzikal üretimini hızlandırmıştır.

 

Küresel bir ev konserleri zinciri olan Sofar Sounds’un İstanbul ayağına ilk kez 2016 yılında akustik bir kayıtla katılmıştır. “Ay Tenli Kadın” adlı şarkısı ve bu kayıttaki performansı ile kısa zamanda büyük bir beğeni kazanmıştır ve sosyal medyada en çok aranan isimlerden biri olmuştur. Solo kariyerine bir albümle devam etmek isteyen Ufuk Beydemir, 2017 yılında yapımcı ve menajer Engin Akıcı ile tanışmıştır. Yeni bir sound arayışı ile aynı yılın sonbaharında Prodüktörleri Engin akıcı ve Tolga Görsev’le birlikte Moda Erekli & Tunç Stüdyoları’nda 11 şarkılık “Sevda Gibi” adlı ilk albümünün çalışmalarına başlamıştır. ve 2018 yılının Mart ayında ilk albümünü ZOOM etiketi ve DMC işbirliğiyle yayınlamıştır. Oyuncu İpek Filiz Yazıcı ile aşk yaşamaktadır.