Ülkelerin Yemeklerini Denediler!

Sosyal medyada yayınladıkları içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomenleri ve oyuncular Ali Biçim, Mesut Can Tomay ve Rıdvan Abi Youtube'da yayınladıkları videolarında ülkelerin yemeklerini denediler.

 

Eski çocuk yıldız Mesut Can Tomay ve eski Late-night talk show sahibi Ali Biçim olarak tanıdığımız ünlü sosyal medya fenomenleri aynı zamanda oyuncular Youtube kanallarında yükledikleri içeriklerle trend listesine girmeye devam ediyor. Bu sefer ki konsepte Rıdvan abi de konuk oldu. Birçok ülkelerin kendine özel lezzetlerini denediler ve yorum yaptılar. 

 

Denedikleri ülkelerin yemekleri ise şu şekilde;

Çin'den Ramen, Suşi ve Kızarmış Muz

Rusya'dan Pelmeni ve Medovik

İtalya'dan, Lazanya,Fettucine ve Tiremusu 

Meksika'dan Siyah Pirinç ve Avakino

Japonya'dan Geleneksel Kahbatısı ve Zencefil shot

Fransa'dan Kruvasan

Son olarak Türk Mutfağı lezzetlerinin baş tacı olan Kuru Fasülye-Pilav, Turşu ve Yoğurt yemeklerini denediler.

 

O KADAR DÜNYAYI GEZDİM AMA ÖZLEDİĞİM TEK ŞEY VAR, TÜRK MUTFAĞI !

 

Youtube da paylaştıkları ilginç içeriklerle adeta meşhur olan sosyal medya fenomenlerinden biri Ali Biçim Türk mutfağına adeta övgüler yağdırdı.

 

İşte o gurur verici konuşma; "O kadar yer gezdim, tozdum , dolaştım.. Tabi bunu söylemek bana düşmez. Biz bir vatandaş olarak düşüncelerimizi söylüyoruz. Biz bir gurme değiliz ayrıca yemek yazarı da değiliz. Dünyanın neresine gidersem gideyim yemin ediyorum evimin yemeği gibi mutfağı özlediğim tek yer Türk Mutfağı." açıklamalarında bulundu.