Ünlü Astrolog Dinçer Güner'den Dünya'daki Siyasetçiler İle İlgili Çarpıcı Astroloji Yorumu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü astrolog Dinçer Güner, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda dünyadaki politik sistem ve dünyayı yöneten siyasetçilerle ilgili çarpıcı yorumlarda bulunurken, ilginç kehanetler ortaya attı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü astrolog Dinçer Güner, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda dünyadaki politik sistem ve dünyayı yöneten siyasetçilerle ilgili çarpıcı yorumlarda bulunurken, ilginç kehanetler ortaya attı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü astrolog Dinçer Güner, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda dünyadaki politik sistem ve dünyayı yöneten siyasetçilerle ilgili çarpıcı yorumlarda bulunurken, ilginç kehanetler ortaya attı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Artık gücün tek bir kişi veya zümre üzerinde toplanma süreci sona eriyor. Teknolojinin, paranın, iletişimin… 2008 yılından bu yana dünyada otokratik yöneticileri görüyoruz. Putin, Joe Biden, Macron, gibi isimler. Bu isimler Pluton Kova sürecini getireceği yeni dünya düzeninde artık rol almayacaklar.  Artık daha hümanist, halkın iradesine saygılı, eşitlikçi, insana ve toplumun önceliklerine değer veren, insan haklarını ön planda tutan, düşünce ve fikir özgürlüğüne önem veren liderler dönemi başlayacak. Pluton'un Kova burcuna geçişi ile, 23 Marttan sonra!" ifadelerini kullanan Güner sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

dincer guner den dikkat ceken siyasetci ve politik duzen yorumu 23 marttan sonra