Ünlü İsimlerden Siirt'teki Çocuklara Büyük Destek!

Tüm Şehit Çocukları Derneği’nin Mardin’de 2018 yılında hain bir pusuda  şehit düşen Muhammet Çoban’ın anısına oyuncu Nilay Toprak ile birlikte  Siirt Eruh Cintepe köyü çocuklarının ihtiyaçlarını kışlık ihtiyaçlarını karşıladı.

 

Tüm Şehit Çocukları Derneği’nin Mardin’de 2018 yılında hain bir pusuda  şehit düşen Muhammet Çoban’ın anısına oyuncu Nilay Toprak ile birlikte  Siirt Eruh Cintepe köyü çocuklarının ihtiyaçlarını kışlık ihtiyaçlarını karşıladı. Geçtiğimiz gün  oyuncu Nilay Toprak’ın katılımıyla gerçekleşecek olan kampanyada köy çocuklarınına  mont, eldiven, atkı ,kişisel bakım eşyaları ve oyuncaklar dağıtılarak miniklerin yüzleri güldürüldü. Tüm Şehit Çocukları Derneğinin  kampanyasına . Dernek başkanı Meltem Kayan’nın yoğun çabalarıyla gerçekleştirilen yardım kampanyasına  oyuncu Nilay toprak bizzat katılırken, Burcu Kara, Tolga Güleç, Zehra Yılmaz, Korcan Kol, Ece Özdikici, Nilsu Berfin Aktaç, Ufuk Bayraktar, Göksenin Köksal, Burak Tozkoparan, Murat Karabova Gibi bir çok ünlü isim sosyal medya hesaplarından çağrıda bulunarak destek verdi.

 

Şehit Muhammet Çoban ve eşi Sanem Çoban’da kampanyada bulundu ve eşi ile ilgili anılarını Nilay Toprak ‘a anlatınca duygusal anlar yaşandı. Şehidimiz ve eşi evlenmeden önce oyuncunun videolarını birbirlerine atarak keyifli zamanlar geçiyorlarmış. Bunu öğrenen Toprak gözyaşlarını tutamadı ve kampanya boyunca Sanem Çoban’ın yanında hiç ayrılmadı..

 

meltem kaya siirt

 

 

meltem kaya siirt

 

sehit cocuklari siirt

 

sehit cocuklari siirt 4

 

sehit cocuklari 5

 

sehit cocuklari 6