Ünlü Şarkıcı Uriel Modacıların Radarında!

Kaybolan Yıllar, Gelen Gideni Aratır gibi şarkılara yaptığı sıradışı remixlerle adını tüm Türkiye'ye duyuran ünlü şarkıcı Uriel şarkılarında yaşadığı başarı kadar giyim tarzından ötürü modacıların da radarına girmiş durumda. 

 

Kaybolan Yıllar, Gelen Gideni Aratır gibi şarkılara yaptığı sıradışı remixlerle adını tüm Türkiye'ye duyuran ünlü şarkıcı Uriel şarkılarında yaşadığı başarı kadar giyim tarzından ötürü modacıların da radarına girmiş durumda. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Uriel şarkılarında yaşadığı başarı kadar giyim tarzından ötürü modacıların da radarına girmiş durumda. 

 

Yakaladığı benzersiz müzik tarzıyla olduğu kadar sahnede tercih ettiği kostümlerle de modacıların ilgisini en az müzikseverler kadar çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Uriel'e pek çok modacıdan tekflif yağıyor. Stiliyle beğeni toplayan ve özellikle İtalyan modasına göre giyinmeyi tercih eden ünlü şarkıcıya pek çok modacıdan tekflif yağıyor. Kendi çizgisini korumak isteyen ünlü şarkıcı 2022 yılında Türkiye'de yapacağı müzik devrimi için hazırlıklarını sürdürürken, müzikte yapacağı devrim kadar kıyafet seçimleriyle de fark yaratmayı amaçlıyor. 

 

uriel kiyafet secimleriyle fark yaratiyor



Etiketler: