Ünlü Sosyal Medya Fenomeni Melikhan Sağlam Cinsiyet Değiştirdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Melikhan Sağlam, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda cinsiyet değiştirdiğini açıkladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Melikhan Sağlam, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda cinsiyet değiştirdiğini açıkladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Melikhan Sağlam, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda cinsiyet değiştirdiğini açıkladı.  

 

Cinsiyet değiştirdi!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Melikhan Sağlam, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda cinsiyet değiştirdiğini açıkladı. TikTok’ta yayınladığı taklit videolarıyla tanınan fenomen Melikhan Sağlam, cinsiyet değiştirdi. Yeni halini paylaşan Sağlam, ismini de Melis olarak değiştirdiğini açıkladı. Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Merhaba ameliyattan çıktım ve şükürler olsun ki her şey yolunda mesaj atan herkese sonsuz teşekkürler ediyorum. Sizinle uzun zamandır beraberiz beni desteklediniz yanımda oldunuz ve belki de bu süreçte en büyük destekçim sizlerdi artık sizinle her şeyi açıkça paylaşma zamanımın geldiğini düşünüyorum.

 

Sizin de uzun zamandır tahmin ettiğiniz gibi cinsiyet değiştirme sürecimdeydim ve sonunda bu süreci tamamladım. Çocukluğumdan itibaren farklı olduğumu ve içerisinde bulunduğum bedene ait olmadığımı hissediyor ve biliyordum artık bu süreci tamamlayarak yıllar önce aynaya bakıp kendisini farklı hayal eden Melikhan’ a borcumu ödedim. Zorlu bir süreçti ancak hala önümde uzun bir yol var bu yolda benim yanımda olacağınıza inanıyorum. Son olarak çocukluğumdaki bana bu zamana kadar benimle olduğu için teşekkür ediyorum. Sana olan borcumu son zerresine kadar verecek ve senin istediğin bedende yaşamanı sağlayacağım çünkü bunu hak ediyorsun. Ben Melis SAĞLAM…" ifadelerini kullanan Sağlam sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

melikhan saglam cinsiyet degistirdi artik ismi melis