Ünlü Türk Yönetmenden Uluslararası Gençlik Dizisi!

Ödüllü Türk yönetmen Raşit Görgülü Karadağ’ın en büyük televizyonlarından birisi olan Vijesti Tv’de yayınlanmak üzere çekilecek gençlik dizisi için kolları sıvadı. 

 

Ödüllü Türk yönetmen Raşit Görgülü Karadağ’ın en büyük televizyonlarından birisi olan Vijesti Tv’de yayınlanmak üzere çekilecek gençlik dizisi için kolları sıvadı. Son dönemde imza attığı işlerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ödüllü Türk yönetmen Raşit Görgülü Karadağ’ın en büyük televizyonlarından birisi olan Vijesti Tv’de yayınlanmak üzere çekilecek gençlik dizisi için kolları sıvadı. 

 

Savaş sonrası yaptığı belgeseller ile dünyanın çeşitli yerlerin aldığı ödüllerle adını duyuran Görgülü, son olarak ‘Geçmişteki Sır’ isimli sinema filmiyle savaş çocuklarına değinmiş ve ödüller toplamıştı. Yaptığı yapımlar ile Avrupa’daki bir çok televizyondan teklifler alan yönetmen Karadağ’ın Vijesti televizyonu ile anlaştı. Yaz sonu çekilecek olan dizi için senaryo çalışmalarına başlayan Görgülü, bir yandan da cast çalışmalarını sürdürüyor. İlk olarak Vijesti Tv’de ekrana gelecek olan gençlik dizisi Karadağ’ın ardından Türkiye’nin içlerinde olduğu Avrupa’nın dijital platformlarında yer alacak. 

 

unlu turk yonetmen karadag da genclik dizisi icin kollari sivadi