Ünlü Youtuberlara Liverpool Maçında Sahaya Girdikleri İçin Hapis İstemiyle Dava Açıldı!

Geçtiğimiz yıl Liverpool Chelsea Süper Kupa finalinde sahaya girerek büyük tepkilere neden olan Deli Mi Ne lakaplı Fester Abdü ile beraberinde bulunan Furkan Yaman, Emre Durmuş gibi isimlere hapis istemiyle dava açıldı. 

 

Geçtiğimiz yıl Liverpool Chelsea Süper Kupa finalinde sahaya girerek büyük tepkilere neden olan Deli Mi Ne lakaplı Fester Abdü ile beraberinde bulunan Furkan Yaman, Emre Durmuş gibi isimlere hapis istemiyle dava açıldı. Son dönemde yaptıkları yayınlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomenleri Deli Mi Ne, Furkan Yaman, Emre Durmuş gibi isimlere geçtiğimiz sene Liverpool Chelsea arasında oynanan Süper Kupa finalindeki hareketleri yüzünden hapis istemiyle dava açıldı. 

 

Vodafone Park'ta 14 Ağustos 2019'da Liverpool ile Chelsea arasında oynanan UEFA Süper Kupa final maçında sahaya atlayan 'Deli mi ne?' kanalıyla bilinen YouTuber Ali Abdülselam Yılmaz ve beraberindeki Emre Durmuş, Cantuğ Özsoy, Furkan Yaman ve Y.Y. hakkında hakkında birer yıldan üçer yıla hapis cezası istemiyle dava açıldı.