Ünlüler Sezen Aksu'nun Doğum Gününü Kutladı!

Müzik dünyasına sayısız yıldız ve beste kazandıran ünlü şarkıcı Sezen Aksu, geçtiğimiz gün 64 yaşına girerken ünlülerden konuyla ilgili birbirinden özel mesajlar aldı. 

 

Müzik dünyasına sayısız yıldız ve beste kazandıran ünlü şarkıcı Sezen Aksu, geçtiğimiz gün 64 yaşına girerken ünlülerden konuyla ilgili birbirinden özel mesajlar aldı. 13 Temmuz 1954 yılında dünyaya gelen "Minik Serçe" lakablı, Türk pop müziğinin efsane isminin doğum günü dolayısıyla ünlüler birbirinden özel mesajlarla divanın doğum gününü kutladılar. Biz de ünlülerin yaptığı "Sezen Aksu" paylaşımlarını sizler için derledik. 

 

İşte ünlülerin 64 yaşına giren Minik Serçe için yaptıkları paylaşımlar.. 

 

 

Demet Akalın: Yaşayan efsanemiz iyiki doğdun. 

 

Hande Ünsal 

 

Aşkın Nur Yengi : Mutlu yaşların olsun 

 

İdil Fırat : İyi ki doğdun canımın ta içi Sezoşum, iyi ki varsın ve iyi ki her geçen gün her birimize iyiliği, şefkati, merhameti ve başkaldırmayı öğretiyorsun... Seni Dünyalar Güneşler yıldızlar kadar çok seviyorum! SezenAksu 

 

 

Deniz Seki- Ne gemiler yaktım, ne gemiler yaktım. O kadar yandı ki canım sonunda karşıdan baktım... Nasıl güzel sözler, nasıl güzel besteler. Sana denk gelebilmek ne büyük nimet İyi ki doğdun Minik Serçemiz iyi ki varsın. Sen hep söyle, hep bestele 

 

Mustafa Ceceli: 13 Ocak 2006 Beyaz Show.. Öğretmenim, yol arkadaşım, paylaşmayı öğrendiğim, sesimi farkeden, farkettiren, inandığını söylemek asla vazgeçmeyen ve Türk müzik endüstrisine onlarca isim ve binlerce şarkı kazandıran; sürekli üreten SEZEN AKSU.. İyi ki doğdunuz.. Allah sizi başımızdan eksik etmesin.. 

 

Gülben Ergen 

 

Simge Sağın - Ne yazsam boş... Seni karşıma çıkaran Allah’a şükrediyorum! İyi ki doğdun. 

 

Hande Yener