Ünlülerden Elif Perinçek Paylaşımları! İşte Ünlülerin Elif Perinçek Mesajları!

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlüler, bugün sabah saatlerinde yaklaşık 59 saat sonra enkaz altından çıkarılan 3 yaşındaki Elif Perinçek için duygularını sosyal medya sayfalarından takipçileriyle paylaştılar. 

 

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlüler, bugün sabah saatlerinde yaklaşık 59 saat sonra enkaz altından çıkarılan 3 yaşındaki Elif Perinçek için duygularını sosyal medya sayfalarından takipçileriyle paylaştılar. İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarındaki 6.6 büyüklüğündeki depremde, Doğanlar Apartmanı enkazından yaklaşık 65 saat sonra 3 yaşındaki Elif Perinçek yaralı olarak çıkarıldı. Magazin dünyasının ünlü isimleri de mutluluklarını sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dile getirdi.

 

Elif Perincek

 

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarındaki 6.6 büyüklüğündeki depremde, Doğanlar Apartmanı enkazından yaklaşık 65 saat sonra 3 yaşındaki Elif Perinçek yaralı olarak çıkarıldı. Magazin dünyasının ünlü isimleri de mutluluklarını sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dile getirdi.

 

Hadise Elif Perincek

 

HADİSE

 

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Hadise, yayınladığı gönderide, "Ah Elif... Sen mucizesin! Bize yaşattığın mutluluk ve umut... Küçük bedeninle ne kadar güçlü bir kız olduğunu hepimize gösterdin. Kurtarma ekiplerimiz; iyi ki varsınız..." ifadelerini kullandı.

 

Berguzar Korel Elif Perincek

 

BERGÜZAR KOREL

 

"Senin o yaşama sımsıkı tutunan pamuk ellerini öperim yavrum ve onun elini sımsıkı tutan kahramanlarımız... Size ne kadar dua etsek az... "

 

Doga Rutkay Elif Perincek

 

DOĞA RUTKAY KAMAL

 

"Saatlerce, günlerce tüm ekip arkadaşlarıyla birlikte bir ömrü kurtarmış olmanın buruk sevinciyle uzattığın elinden, güvenle tuttuğun o ele Elif bebek...İşte bu kadar kısa ve bu kadar uzun hayat... Çok şükür dev yürekli kurtarıcılarımıza! Çok şükür sana Elif bebek! Hoş geldin..."