Uriel'den Bülent Ersoy'a Kürk Göndermesi!

Uzun bir aradan sonra müzik piyasasına Sezen Aksu'nun "Kaybolan Yıllar" şarkısına yaptığı cover ile dönmeye hazırlanan ünlü şarkıcı Uriel, "Kaybolan Yıllar"ın klibinde hayvandan yapılmayan kürk giyerken, bu konuda Bülent Ersoy'a göndermede bulundu. 

 

Uzun bir aradan sonra müzik piyasasına Sezen Aksu'nun "Kaybolan Yıllar" şarkısına yaptığı cover ile dönmeye hazırlanan ünlü şarkıcı Uriel, "Kaybolan Yıllar"ın klibinde hayvandan yapılmayan kürk giyerken, bu konuda Bülent Ersoy'a göndermede bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Uriel, "Kaybolan Yıllar"ın klibinde hayvandan yapılmayan kürk giyerken, bu konuda Bülent Ersoy'a göndermede bulundu. 

 

Mart ayında çıkacak olan Sezen Aksu imzalı kaybolan yıllar isimli şarkısına klip çeken Uriel, klibinde kürk giydi. Fiyatı 65 Euro olan kürklerle kamera karşısına geçen şarkıcı, gerçek kayganlardan yapılan kürklere karşı olduğunu vegan olduğu içinde büyük üzüntü duyduğunu dile getirdi. Bülent Ersoy’un aksine gerçek olmayan kürkler kullanan Uriel’in bu davranışı tüm hayvan severlerin takdirini topladı. Hayvanseverliği ve veganlığı ile bilinen Uriel’in 5 köpeği, 3 atı ve 6 tanede kedisi bulunuyor. 

 

uriel kurk gondermesi