Uriel Salnaitis Almanya'da 2021 Listelerinde İlk 100'e Girdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, Popnable sitesinin yayınlandığı 2021 yılının Almanya'da en çok dinlenen şarkıları listesinde ilk 100'e girdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, Popnable sitesinin yayınlandığı 2021 yılının Almanya'da en çok dinlenen şarkıları listesinde ilk 100'e girdi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, Popnable sitesinin yayınlandığı 2021 yılının Almanya'da en çok dinlenen şarkıları listesinde ilk 100'e girdi. 

 

uriel salnaitis almanya da 2021 listelerinde ilk 100 e girdi

 

İlk 100'e girdi! 

 

Kendine has müzik tarzıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, Popnable sitesinin yayınlandığı 2021 yılının Almanya'da en çok dinlenen şarkıları listesinde ilk 100'e girdi. Popnable sitesinin yayınlandığı 2021 Almanya'nın en çok dinlenen şarkıları listesine "Nerdesin" şarkısıyla 68. sıradan giriş yapan ünlü şarkıcı "Yaptığımız coverların beğeni toplaması beni çok memnun ediyor. Yakın zamanda yayınlanacak Almanca şarkımızla 2022 listelerinde hedefimiz çok daha yukarılara çıkmak" ifadelerini kullandı.