Uriel Salnaitis Dede Oldu!

Son dönemde yurt içinde ve yurt dışında imza attığı projelerle adından sık sık söz ettiren müzik prodüktörü ve şarkıcı Uriel Salnaitis'in kızı bir kız bebek dünyaya getirirken, Salnaitis ilk kez dede oldu. 

 

Son dönemde yurt içinde ve yurt dışında imza attığı projelerle adından sık sık söz ettiren müzik prodüktörü ve şarkıcı Uriel Salnaitis'in kızı bir kız bebek dünyaya getirirken, Salnaitis ilk kez dede oldu. Son dönemde bestelediği sözleri Ali Zorlu'ya ait Fenerbahçe marşı ve sözleri Ünal Narçın ve Aşık Yener'e ait olan Emel Sayın'ın unutulmaz şarkısı Kız Sen İstanbul'un Neresindensin şarkısıyla gündemde olan ve birçok sanatçı ile yeni projeler hazırlamaya devam eden ünlü müzik prodüktörü ve şarkıcı Uriel Salnaitis'in kızı bir kız bebek dünyaya getirirken, Salnaitis ilk kez dede oldu.

 

uriel salnaitis dede oldu

 

Dede oldu!

 

Ünlü müzik prodüktörü ve şarkıcı Uriel Salnaitis yaptığı açıklamada "Sevgili kızım önceki gün doğum yaparak beni dede yaptı. Hayatta babalık duygusunun ardından tattığım en güzel duygunun bu olduğunu söyleyebilirim. Dede olmak muhteşem bir his. Ailemiz genişlemeye devam ediyor bu da beni mutlu ediyor. Umarım torunumun hayatı da hep mutlu, sağlıklı ve başarılı geçer. Bizleri yapacağı işlerle gurulandırır. Bahtı hep açık olsun inşallah." ifadelerini kullandı.