Uriel Salnaitis'in Barış Çağrısı Sosyal Medyada Yankı Buldu!

Geçtiğimiz gün Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin'in emriyle Ukrayna'ya giren Rus Ordusu'na ve Rusya'ya tepkiler sürerken, Türk asıllı Alman şarkıcı Uriel Salnaitis de diğer sanatçılar gibi sosyal medya sayfasından yayınladığı video ile Rusya'yı savaşı durdurmaya ve barışa çağırırken, bu çağrı sosyal medyada yankı buldu. 

 

Geçtiğimiz gün Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin'in emriyle Ukrayna'ya giren Rus Ordusu'na ve Rusya'ya tepkiler sürerken, Türk asıllı Alman şarkıcı Uriel Salnaitis de diğer sanatçılar gibi sosyal medya sayfasından yayınladığı video ile Rusya'yı savaşı durdurmaya ve barışa çağırırken, bu çağrı sosyal medyada yankı buldu. Son dönemde yayınladığı 90'lar şarkılarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Türk asıllı Alman şarkıcı Uriel Salnaitis de diğer sanatçılar gibi sosyal medya sayfasından yayınladığı video ile Rusya'yı savaşı durdurmaya ve barışa çağırırken, bu çağrı sosyal medyada yankı buldu.

 

uriel salnaitis in baris cagrisi sosyal medyada yanki buldu

 

Sosyal medyada yankı buldu!

 

Geçtiğimiz gün Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin'in emriyle Ukrayna'ya giren Rus Ordusu'na ve Rusya'ya tepkiler sürerken, Türk asıllı Alman şarkıcı Uriel Salnaitis de diğer sanatçılar gibi sosyal medya sayfasından yayınladığı video ile Rusya'yı savaşı durdurmaya ve barışa çağırırken, bu çağrı sosyal medyada yankı buldu. Uriel Salnaitis yaptığı açıklamada "Savaş eğer zorunlu değilse cinayettir. Ukrayna'da şuan bir insanlık dramı yaşanıyor. Rusya'yı ve Vladimir Putin'i bu katliamı durdurmaya çağırıyorum" ifadelerini kullanırken, sosyal medya sayfasından yayınladığı barış çağrısı videosu sosyal medyada yankı buldu. 

 

İşte o video;