Uriel Salnaitis'in İlk Almanca Şarkısı Sosyal Medyada Merak Uyandırdı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla son dönemde geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis'in Mayıs 2022'de yayınlamaya hazırlandığı söz ve bestesi Carlo Karges ve Uwe Fahrenkrog Petersen'e ait olan Nena'nın daha önce seslendirdiği ilk Almanca şarkısı Irgendwie irgendwo irgendwann sosyal medyada merak uyandırdı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla son dönemde geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis'in Mayıs 2022'de yayınlamaya hazırlandığı söz ve bestesi Carlo Karges ve Uwe Fahrenkrog Petersen'e ait olan Nena'nın daha önce seslendirdiği ilk Almanca şarkısı Irgendwie irgendwo irgendwann sosyal medyada merak uyandırdı. Son dönemde kendine has müzik tarzıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis'in Mayıs 2022'de yayınlamaya hazırlandığı söz ve bestesi Carlo Karges ve Uwe Fahrenkrog Petersen'e ait olan Nena'nın daha önce seslendirdiği ilk Almanca şarkısı Irgendwie irgendwo irgendwann sosyal medyada merak uyandırdı. 

 

Irgendwie irgendwo irgendwann şarkısının Türkçe sözleri nelerdir? 

 

Son dönemde kendine has müzik tarzıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis'in Mayıs 2022'de yayınlamaya hazırlandığı söz ve bestesi Carlo Karges ve Uwe Fahrenkrog Petersen'e ait olan Nena'nın daha önce seslendirdiği ilk Almanca şarkısı Irgendwie irgendwo irgendwann sosyal medyada merak uyandırdı. Söz ve bestesi Carlo Karges ve Uwe Fahrenkrog Petersen'e ait olan Nena'nın daha önce seslendirdiği ilk Almanca şarkısı Irgendwie irgendwo irgendwann şarkısı sosyal medyada merak edilirken, şarkının Türkçe anlamı merak edildi. 

 

İşte Irgendwie irgendwo irgendwann şarkısının Türçe sözleri;

 

Irgendwie irgendwo irgendwann sarkisinin turkce sozleri

 

40 yıllık hayalimdi! Şimdi çok gururluyum!

 

Fenoreporter.com internet sitesine açıklamalarda bulunan Uriel Salnaitis, "Nena'nın daha önce seslendirdiği söz ve bestesi Carlo Karges ve Uwe Fahrenkrog Petersen'e ait olan Irgendwie irgendwo irgendwann benim için bir hayalin gerçeğe dönüşmesi anlamını taşıyor. Nena benim çocukluğumdan beri idolüm. Nena'nın şarkılarıyla büyüdüm ve Nena'nın şarkılarında anlattığı sevgi, aşk, mutluluk duygularıyla büyüdüm ve kendimi geliştirdim. Nena bir bakıma benim hayatımda rehber oldu diyebilirim. Şimdi yaklaşık 40 yıl sonra Nena'nın daha  önce seslendirdiği söz ve bestesi Carlo Karges ve Uwe Fahrenkrog Petersen'e ait olan Irgendwie irgendwo irgendwann şarkısını seslendireceğim. Bu benim için gerçek bir gurur. Umarım ilk uluslararası coverım olan Irgendwie irgendwo irgendwann şarkısıyla kariyerim de başka bir yola evrilir ve Nena hayatıma bir kez daha dokunmuş olur" ifadelerini kullandı. 

 

uriel salnaitis nena nin sarkisini seslendirdigim icin guruluyum

 

Nena kimdir? 

 

Nena kimdir? Nena ya da asıl adıyla Gabriele Susanne Kerner (d. 24 Mart 1960), Alman şarkıcıdır. 24 Mart 1960 tarihinde Almanya'nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletine bağlı Hagen şehrinde doğdu. İlk grubu The Stripes ile istediği üne kavuşamadı. Kullandığı "Nena" takma adı İspanya'da 3 yaşına kadar olan çocuklara hitap edilen ve "küçük kız" anlamına gelen "Niña" nın Almanca karşılığıdır. Aynı ismi taşıyan ve 1981 yılında Berlin'de kurulan Nena Band grubu ; Nena (Solist), Rolf Brendel (Vurmalı), Carlo Karges (Gitar), Uwe Fahrenkrog-Petersen (Klavye) ve Jürgen Dehmel (Bas) adlı üyelerden oluşmaktaydı. İlk single çalışmaları olan "Nur getrí¤umt" ile 1982 yılında Alman Musikladen TV programında hit olmayı başardılar. Takip eden yıllarda 99 Luftballons ve Aynı şarkının İngilizce versiyonu olan 99 Red Balloons ile ve Leuchtturm ile aralarında Amerika'nın da bulunduğu pek çok ülkede listelerde 1 numaraya kadar yükseldi. Ardından 1984'te ? (Soru İşareti), 1985'te Feuer und Flamme, 1986'da Eisbrecher albümlerini yaptılar. Daha sonraları ise albümlerini yalnız başına çıkarmaya başladı. Çocuklar için de albümler çıkardı. Halen iki eşinden olan 4 çocuğu ile Hamburg'da yaşamına devam ediyor.

 

uriel salnaitis in ilk almanca sarkisinin sahibi nena kim

 

İşte o merak edilen şarkının bir kesiti;