Uriel Salnaitis'in Kaybolan Yıllar Albümü Bitti! Yaza Piyasada!

Sosyal medyada son dönemde yaptığı açıklamalarla ve Ukrayna'ya yararına yaptığı proje ile gündemde olan ünlü ÅŸarkıcı Uriel Salnaitis, yaptığı açıklamada toplam 22 ÅŸarkıcılık "Kaybolan Yıllar" albümünün bittiÄŸini ve yaza piyasaya çıkacağını belirtti.

 

Sosyal medyada son dönemde yaptığı açıklamalarla ve Ukrayna'ya yararına yaptığı proje ile gündemde olan ünlü ÅŸarkıcı Uriel Salnaitis, yaptığı açıklamada toplam 22 ÅŸarkıcılık "Kaybolan Yıllar" albümünün bittiÄŸini ve yaza piyasaya çıkacağını belirtti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü ÅŸarkıcı Uriel Salnaitis, yaptığı açıklamada toplam 22 ÅŸarkıcılık "Kaybolan Yıllar" albümünün bittiÄŸini ve yaza piyasaya çıkacağını belirtti.​

 

uriel salnaitis in kaybolan yillar albumu yaza piyasada

 

Yaza piyasada!

 

Çıkardığı kendine has 80'ler ve 90'lar coverlarıyla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Uriel Salnaitis, yaptığı açıklamada toplam 22 ÅŸarkıcılık "Kaybolan Yıllar" albümünün bittiÄŸini ve yaza piyasaya çıkacağını belirtti. Uriel Salnaitis yaptığı açıklamada "Son günlerde stüdyodan çıkmadan çalışıyoruz. Çok çalıştık, çok hazırlandık ama sonunda bitti. Kaybolan Yıllar albümümde 11 Türkçe ve Almanca ÅŸarkı, 11 de remix olacak toplamda 22 ÅŸarkılık albüm yaza piyasada olacak. Çok titiz çalıştık, çok emek harcadık. Umuyorum hayranlarımın beklediÄŸine deÄŸecek ve yaza bu albüm müzikseverlerin vazgeçilmezi olacak. Ben ÅŸimdiden çok heyecanlıyım!" ifadelerini kullandı.