Uriel Salnaitis'in Süper Kızları! Kızıyla Beraber İkinci Projesine Hazırlanıyor!

Son dönemde yaptığı 80'ler ve 90'lar covelarıyla müzik piyasasına alt üst eden ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis kızı Auriel Kassandra ile ikinci projesinin müjdesini verdi. 

 

Son dönemde yaptığı 80'ler ve 90'lar covelarıyla müzik piyasasına alt üst eden ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis kızı Auriel Kassandra ile ikinci projesinin müjdesini verdi. Son dönemde kendine has müzik tarzıyla yeniden yorumladığı 80'ler ve 90'lar covelarıyla müzik piyasasına alt üst eden ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis kızı Auriel Kassandra ile ikinci projesinin müjdesini verdi. 

 

Uriel'in Super Girl'leri!

 

Son dönemde yaptığı 80'ler ve 90'lar covelarıyla müzik piyasasına alt üst eden ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis kızı Auriel Kassandra ile ikinci projesinin müjdesini verdi. Fenoreporter.com internet sitesine yaptığı açıklamada "Nerdesin klibimde keman çalan 13 yaşımdaki kızım Auriel Kassandra ile beraber yeni bir projeye hazırlanıyoruz. Almanya'da 9 yaşından beri keman eğitimi alan ve okulda keman çalan kızım Auriel Kassandra ile küçük kızıma armağan ettiğim Super Girl şarkısında kızım Auriel Kassandra ile ikinci kez birlikte çalışmanın mutluluğu içindeyim. Umuyorum yine çok güzel bir proje ve klip ortaya çıkacak. Hayranlarım beni beklesin. Çok güzel şarkılarla yakında onlarla olacağım" dedi. 

 

uriel salnaitis kizi auriel kassandra ile ikinci projesine hazirlaniyor