Uriel Salnaitis Ödül Töreninde Sahne Alacak!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve kendine has müzik tarzıyla coverladığı 80'ler ve 90'lar şarkılarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, İstanbul'da Hilton Hotel'de 5 Ekim 2022'de düzenlenecek Avrupalı Bayan ödül töreninde Türkiye'deki hayranlarıyla buluşacak. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve kendine has müzik tarzıyla coverladığı 80'ler ve 90'lar şarkılarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, İstanbul'da Hilton Hotel'de 5 Ekim 2022'de düzenlenecek Avrupalı Bayan ödül töreninde Türkiye'deki hayranlarıyla buluşacak. Son dönemde Ukrayna Halkı'na yardım amacıyla çıkarmaya hazırlandığı Almanca şarkısı Mach Die Augen Auf ile gündemde olan ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis İstanbul'da Hilton Hotel'de 5 Ekim 2022'de düzenlenecek Avrupalı Bayan ödül töreninde Türkiye'deki hayranlarıyla buluşacak.  

 

uriel salnaitis 5 ekim de istanbul a gelecek

 

5 Ekim 2022'de İstanbul'a gelecek!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve kendine has müzik tarzıyla coverladığı 80'ler ve 90'lar şarkılarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, İstanbul'da Hilton Hotel'de 5 Ekim 2022'de düzenlenecek Avrupalı Bayan ödül töreninde Türkiye'deki hayranlarıyla buluşacak. 5 Ekim 2022'de düzenlenecek Avrupalı Bayan ödül töreninde sahne almaya hazırlanan ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis'e Avrupa'da müzik yapan en iyi Türk şarkıcı ödülünün verileceği söylenirken, görüşlerini almak için ulaştığımız ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis konuyla ilgili olarak "Evet iddialar doğru. 5 Ekim'de İstanbul'da hayranlarımla buluşmaya hazırlanıyorum. Bu benim için büyük bir mutluluk. Hem uzun zaman sonrasında İstanbul'a tekrar geleceğim, hem de şarkılarımı canlı olarak Türkiye'deki hayranlarıma söyleceğim. Bunun için çok mutluyum." ifadelerini kullandı.