Uriel Salnaitis'ten Fenerbahçe'ye Özel Şarkı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve kendine has müzik tarzıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Türk asıllı Alman şarkıcı Uriel Salnaitis'in Fenerbahçe için özel bir şarkı bestelediği iddia edildi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve kendine has müzik tarzıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Türk asıllı Alman şarkıcı Uriel Salnaitis'in Fenerbahçe için özel bir şarkı bestelediği iddia edildi. Son dönemde yaptığı 80'ler ve 90'lar coverlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis'in Fenerbahçe için özel bir şarkı bestelediği iddia edildi. 

 

uriel salnaitis ten fenerbahce ye ozel sarki

 

Fenerbahçe'ye özel şarkı!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve kendine has müzik tarzıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Türk asıllı Alman şarkıcı Uriel Salnaitis'in Fenerbahçe için özel bir şarkı bestelediği iddia edildi. Konuyla ilgili ulaştığımız şarkıcı Fenerbahçe için özel şarkı iddiaları için "Evet doğru. Fenerbahçe için çok özel bir beste hazırlığındayız. Ancak şarkı çıkana kadar hakkında daha fazla bilgi vermem mümkün değil. Fenerbahçe taraftarı bizi beklesin, tribünleri coşturacak, uzun yıllar tribünlerin vazgeçilmezi olacak şarkı çok yakında heryerde olacak." ifadelerini kullandı.