Uriel Salnaitis'ten Kedisinin Tüylerini Boyayan Yıldız Tilbe İçin Olay Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kedisinin tüylerini boyayan Yıldız Tilbe ile ilgili yorum yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kedisinin tüylerini boyayan Yıldız Tilbe ile ilgili yorum yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kedisinin tüylerini boyayan Yıldız Tilbe ile ilgili yorum yaptı.

 

Yıldızlar da kayar!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kedisinin tüylerini boyayan Yıldız Tilbe ile ilgili yorum yaptı. Instagram sayfasının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımda kedisinin tüylerini kırmızıya boyayan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe için "Yıldızlar da kayar" ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

uriel salnaitis den bomba yildiz tilbe yorumu