Uriel Salnaitis Türkiye'de En Sevdiği Şarkıcıyı Açıkladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, yaptığı açıklamada Türkiye'de en çok sevdiği şarkıcıyı açıkladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, yaptığı açıklamada Türkiye'de en çok sevdiği şarkıcıyı açıkladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, yaptığı açıklamada Türkiye'de en çok sevdiği şarkıcıyı açıkladı.

 

Dinlemeden duramıyorum!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, yaptığı açıklamada Türkiye'de en çok sevdiği şarkıcıyı açıkladı. Fenoreporter.com internet sitesine yaptığı açıklamada "Türkiye'de en çok sevdiğim şarkıcı Fatih Solak oldu son zamanda. Sezen Aksu'nun Rüya isimli şarkısına yaptığı cover çok hoşuma gidiyor. Son dönemde en çok dinlediğim şarkı oldu. Dinlemeden duramıyorum" ifadelerini kullanan Salnaitis Türkiye'de en çok sevdiği şarkıcının Fatih Solak olduğunu söyledi. 

 

İşte Uriel Salnaitis'in bahsettiği o cover;