Uriel Salnaitis Ve Fatih Solak 18 Haziran'da Berlin'de Sahneyi Paylaşacak!

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Türk asıllı Alman şarkıcı Uriel Salnaitis ile Rüya coverı ile gündemde olan şarkıcı Fatih Solak 18 Haziran 2022'de Berlin'de birlikte sahne alacaklarını açıkladılar. 

 

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Türk asıllı Alman şarkıcı Uriel Salnaitis ile Rüya coverı ile gündemde olan şarkıcı Fatih Solak 18 Haziran 2022'de Berlin'de birlikte sahne alacaklarını açıkladılar. Son dönemde yaptığı kendine has müzik tarzı ve coverlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Türk asıllı Alman şarkıcı Uriel Salnaitis ile Rüya coverı ile gündemde olan şarkıcı Fatih Solak 18 Haziran 2022'de Berlin'de birlikte sahne alacaklarını açıkladılar.

 

uriel salnaitis ve fatih solak 18 haziran da ayni sahneyi paylasacaklar 1

 

18 Haziran'da Berlin'de birlikte sahne alacaklar!

 

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Türk asıllı Alman şarkıcı Uriel Salnaitis ile Rüya coverı ile gündemde olan şarkıcı Fatih Solak 18 Haziran 2022'de Berlin'de birlikte sahne alacaklarını açıkladılar. Uriel Salnaitis yaptığı açıklamada "En sevdiğim sanatçı Fatih Solak ile aynı sahneyi paylaşacağım için çok mutluyum. Sezen Aksu'nun Rüya coverını çok beğenerek dinliyorum. Bu aralar en favori şarkım. 18 Haziran'da Fatih ile aynı sahneyi paylaşacağım için çok heyecanlıyım. O gece Almanya'da çok güzel bir gece yaşatacağız sevenlerimize" ifadelerini kullanırken Fatih Solak ise "Uriel Salnaitis ile aynı sahneyi paylaşmak beni de çok heyecanlandırıyor. 18 Haziran'da bizi çok güzel bir gece bekliyor. Hayranlarıma buradan bunun sözünü verebilirim" ifadelerini kullandı. 

 

uriel salnaitis ve fatih solak 18 haziran da ayni sahneyi paylasacaklar 2

 

Bir konserinin gelirini hayvan barınağına bağışlamak istiyor!

 

Öte yandan hayvansever kişiliği ile geniş kitlelerin övgüsünü kazanan ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis yaptığı açıklamada Bursa'da candostlar barınağının yaptığı işleri çok beğendiğini ifade ederken bu yıl içerisinde vereceği konserlerden bir tanesinin gelirini mutlaka buraya bağışlamak istediğini belirtti. Bu davranışı ile sosyal medyada yoğun övgü alan ünlü şarkıcı bu adımı ile hayranlarından tam not aldı.