Uriel Yeni Projesi İçin Almanya'nın En Popüler Şarkıcısını Tercih Etti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve kendine has müzik tarzıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, yaptığı açıklamada yeni projesi için İtalyan asıllı Alman Chirara D'Amico ile görüşmeler gerçekleştireceğini açıkladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve kendine has müzik tarzıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, yaptığı açıklamada yeni projesi için İtalyan asıllı Alman Chirara D'Amico ile görüşmeler gerçekleştireceğini açıkladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, yaptığı açıklamada yeni projesi için İtalyan asıllı Alman Chirara D'Amico ile görüşmeler gerçekleştirceğini açıkladı. 

 

uriel italyan asilli alman chiara d amico ile bulusacak

 

 

Almaya Superstar yarışmasında 2. olmuştu! 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve kendine has müzik tarzıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Uriel Salnaitis, yaptığı açıklamada yeni projesi için İtalyan asıllı Alman Chirara D'Amico ile görüşmeler gerçekleştireceğini açıkladı. Uriel Salnaitis yaptığı açıklamada "Almanya Superstar yarışmasında 2.'lik yaşayan İtalyan asıllı Alman sanatçı Chiara D'amico ile cumartesi günü yeni bir proje görüşmek için bir araya geleceğiz. Umarım herşey güzel olur. 2022'de hayranlarıma yeni sürprizlerim olacak" ifadelerini kullandı. 

 

uriel chiara d amico ile bulusacak 2

 



Etiketler: