Vitamin Uygulaması Nedir?

Kadınların en önem verdiği şeylerden biri de güzelliktir. Güzelliğe önem veren kadınlar vitamin uygulaması yaptırıyorlar. Çoğu kadının ilgilendiği vitamin uygulaması sık sık konuşulan bir konu. Kendilerini daha güzel ve ilgi çekici görmek isteyen kadınların tercih ettiği bu işlem nedir? Nasıl uygulanır? Zararları var mıdır? Varsa nelerdir? İşte cevabı haberimizde...

 
Kıl köklerinin canlandırılması esasına dayanır. Zayıf veya çeşitli sebeplere bağlı olarak dökülmüş kaşların tekrar çıkmasını hedefler. Güçlü içeriği ile kaş kıllarının diplerine nüfuz ederek kaşları besler. Kıl köklerini canlandırır, dökülen yerlerde tekrar kıl çıkmasını destekler.
 

Vitamin uygulaması nasıl yapılır?

 
Kaş vitamini uygulamasında; kıl köklerini destekleyen ve güçlendiren çeşitli vitaminler cihaz yardımı ile kaşlara nüfuz ettiriliyor. Bu sayede küsmüş ve işlevselliğini yitirmiş kaş kökleri canlandırılıyor. Vitaminlerle hazırlanmış serum, cihaz yardımı ile kaşın tamamına ve kaş diplerine uygulanıyor.
 
ciltbakımı
 
 

Vitamin uygulaması zararlı mıdır?

 
 
Vitamin uygulaması sadece destek verici olup kaşın kendinde olan yetiyi destekler. Yabancı bir madde olmadığından uygulamanın bir yan etkisi veya zararı bulunmamaktadır.
 
 

Vitamin uygulamasının faydaları nelerdir?

 
 
Bunlardan biri, cilt hücrelerine zarar verip, yaşlandırmayı hızlandırarak, kırışıklıklar, lekeler ve mat cilde neden olan serbest radikallerin aşırı üremesidir. Vitamin enjeksiyonu uygulamasının güçlü antioksidan etkisi bu negatif sonucu tersine çevirerek cildi canlandırır.
 


Etiketler: