Xenia Tchoumi Kimdir?

Sosyal medyada yaptığı kombin paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü blogger Xenia Tchoumi'nin hayatını sizler için araştırdık. 

 

Sosyal medyada yaptığı kombin paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü blogger Xenia Tchoumi'nin hayatını sizler için araştırdık. 5 Ağustos 1987 yılında Rusya'nın Magnitogorsk kentinde dünyaya gelen ünlü blogger, 6 yaşındayken ailesi ile birlikte İsviçre'nin Lugano kentine göç etti. 2010 yılında Svizzera italiana Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden mezun olan güzel blogger, İtalyanca, Rusça, Almanca, Fransızca, İspanyolca ve İngilizce dahil altı dil bilmektedir. 

 

İsviçreli Rus asıllı top model Xenia Tchoumi, okuldan mezun olduktan sonra kendini farklı alanlarda da geliştirmeyi sürdürdü. ABDli yatırım bankası JP Morganın Londra ofisinde bu yaz satış ve pazarlama alanında staj yapan ünlü blogger özel hayatı ile de bir dönem magazin sayfalarından hiç düşmedi. Ferrari pilotu Fernando Alonso'nun 5 yıllık evliliğini bitirme nedeni olarak Rus asıllı İsviçreli top model Xenia Tchoumi gösterilirken, 2006 yılında İsviçre'nin en güzel kadını seçildi. 

 

2011 Dünya bikini güzeli seçilen Xenia Tchoumi, bir dönem moda çekimleri için ülkemize de gelmişti. Daha önce de çekimler ve tatil için Türkiye'ye geldiğini belirten seksi güzel tam bir İstanbul hayranı olduğunu söylemektedir. İstanbul'un kültürel ve tarihi dokusunun güzelliği ile birlikte enerjisi ile de insanı büyülediğini söyleyen İsviçreli güzel Türkiye aşığı olduğunu her fırsatta söylemektedir. 

 

İşte Xenia Tchoumi'nin en güzel Instagram paylaşımları.. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Not: Fotoğraflar Xenia Tchoumi'nin Instagram sayfasından alınmıştır.