Yağ Yaktıran Kahve Tarifi!

Youtube'da yayınladığı sağlıklı bilgiler ile tanınan ünlü Youtuber Seher Akgül, kanalında yayınladığı yeni videosunda bu kez takipçilerine yağ yaktıran, zayıflatan kahve tarifini paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı sağlıklı bilgiler ile tanınan ünlü Youtuber Seher Akgül, kanalında yayınladığı yeni videosunda bu kez takipçilerine yağ yaktıran, zayıflatan kahve tarifini paylaştı. Yağ yaktıran Türk kahvesi, kahveyi böyle içerseniz kilo verdiriyor. Kilo vermek ve zayıflamak isteyenler için doğal tarif. Yağ yaktıran tarçınlı tereyağlı kahve tarifi. Kahvenin zayıflatma ve yağ yaktırma özelliği uzun yıllardır biliniyor şimdi birde içerisine tereyağı katarak deneyin. İnanılmaz derecede iştah kesen ve açlık hissini, tatlı ihtiyacını anında yok eden nefis bir kahve.

 

Bu kahveyi özellikle yemeklerden önce içerseniz gerçekten fazla iştahın önüne geçerek sizi frenliyor ve aşırı gıda alımının önüne geçiyor. Bize diyet bozduran sonra da pişman olmamıza sebep olan karşı konulamaz tatlı ihtiyacını da bir anda yok ediyor. Kısacası yaza fit girmek isteyenlerin, zayıflamak ve göbek yağlarından kurtulmak isteyenlerin keyifle içecekleri bu kahveyi mutlaka deneyin.

 

Malzemeler.

Türk kahvesi

Tarçın

Tereyağı

 

Yapılışı:

Normal Türk kahvesi yapar gibi yapın içine çok azıcık tarçın ekleyin. Kaynamaya başlamadan önce tereyağını ilave edin ve köpürmeye başlayınca ocaktan alın.

 

Kullanımı:

En güzel kullanım şekli öğünlerden önce, yani bir fincan sabah, bir fincan akşam yemeklerinden önce. Aç karnına içmekte zorlananlar bu kahveyi tok karnına da tüketebilirler.

 

Daha fazla detay için aşağıdaki link üzerinden videoyu takip edebilirsiniz.