Yağ Yaktıran Karanfil Çayı!

Youtube'da yayınladığı sağlık ve doğal güzellik tarifleri ile tanınan ünlü Youtuber Seher Akgül, kanalında yayınladığı yeni videosunda bu kez takipçilerine zayıflatan, yağ yaktıran karanfil çayını anlattı. 

 

Youtube'da yayınladığı sağlık ve doğal güzellik tarifleri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Seher Akgül, kanalında yayınladığı yeni videosunda bu kez takipçilerine zayıflatan, yağ yaktıran karanfil çayını anlattı. Seher Akgül karanfil çayı için, “Ödem attırıp sindirim sistemini çalıştırarak kolayca kilo verdirecek olan bu çayı hayatınıza dahil edin.” önerisinde bulundu.

 

Tarçın, karanfil ve zencefilin muhteşem birlikteliğinden ortaya çıkan müthiş aromayla ruhunuz dinlenecek. Sakinlik ve iç huzuru veren bu çayla bir yandan da zayıflamanın keyfini yaşayacaksınız.

 

Malzemeler;

1 çay kaşığı tarçın

1 çay kaşığı tarçın

1 çay kaşığı(14-15 adet) karanfil

 

Yapılışı;

 

Tüm malzemeyi bir havanda güzelce dövün karanfilinde toz haline gelmesini sağlayın. Bu karışımı kapaklı bir kaba koyarak muhafaza edin. Her sabah ve akşam yatmadan önce bu karışımdan bir çay kaşığı alarak bir bardak kaynar suda 4-5 dk demleyip için. Bu şekilde 1 ay kullanın.

 

Bu çay, kandaki şekeri dengeleyerek insülin direncine karşı sizi daha güçlü kılacak. Metabolizmanızı hızlandıracak. Sizi ödemlerden kurtaracak. Bunun yanında sindirim ve kabızlık sorunlarına da oldukça iyi gelecek.