Yağmur Arat İsveç Deneyimlerini Anlattı!

Youtube'da yayınladığı seyahat videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Yağmur Arat, yayınladığı videosunda İsveç deneyimlerini takipçileriyle paylaştı.

 

Youtube'da yayınladığı seyahat videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Yağmur Arat, yayınladığı videosunda İsveç deneyimlerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yayınladığı seyahat videolarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Yağmur Arat, yayınladığı videosunda bu kez dünyanın refah düzeyi en yüksek ülkelerinden biri olan İsveç'i anlattı. 

 

İlk olarak kaldığı ucuz konaklama seçeneği olan hosteli sizlere gösteren olan ünlü sosyal medya fenomeni  sonra Seven Eleven'da kahvaltısını yapıp sizlerle birlikte Stockholm'un en eski merkezi olan tarihi Gamla Stan adasını gezdi. Dünyanın en refah ülkesinde yaşayan insanların nasıl bir yaşam stili olduğunu da sizlerle paylaşan ünlü sosyal medya fenomeni Nobel müzesi ve eski tarihi merkezi, asırlık sokakları, Ortaçağ'dan kalma kiliseleri ve sarayları birlikte gezip İsveç'i sizlerle birlikte keşfetti.

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.