Yaren Alaca'dan Dikkat Çeken İtiraf! Takip Edildiğimi Düşündüğümden Dışarı Tek Çıkmıyorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Yaren Alaca, Youtube'da "Bi Başka" isimli kanalda bir programa katılırken, yaptığı itiraf ile herkesi şoke etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Yaren Alaca, Youtube'da "Bi Başka" isimli kanalda bir programa katılırken, yaptığı itiraf ile herkesi şoke etti. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Yaren Alaca, Youtube'da "Bi Başka" isimli kanalda bir programa katılırken, yaptığı itiraf ile herkesi şoke etti. 

 

Tek başıma dışarı çıkmamaya çalışıyorum! 

 

TikTok'ta 3.5 milyon takipçisi bulunan ve çıkardığı "Gözler Üzerimde" adlı şarkıyla YouTube'ta da milyonlarca izlenmeye ulaşan genç fenomen Yaren Alaca, takip edildiğini düşündüğü için dışarı tek başına çıkamadığını itiraf etti. Sosyal medya sayesinde gelen tanınırlık seni korkutuyor mu? Sürekli izlenmekten, büyük bir takipçi kitlenin oluşundan çekiniyor musun zaman zaman? Hiç korkutmuyor. O kadar insan sadece 15 saniyelik bir video koymamı o kadar çok bekliyor ki. Dışarıda küçücük çocuklarla karşılaştığımda gözlerinin içi öyle gülüyor ki bana, bu his beni mutlu ediyor. Onlar mutlu olunca ben de mutlu oluyorum. Ama Instagram DM’lerine girdiğimde bazen takip edildiğimi düşünüyorum. Bu tarz sıkıntılarla karşılaşabiliyorum. Takip edildiğimi düşünüyorum çoğu zaman. Tek başıma dışarı çıkmamaya özen gösteriyorum.

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz