Yargı Dizisi Ceylin Erguvan Kaya Pınar Deniz Kimdir?

Pazar günleri Kanal D'de yayınlanan öldürülen kız kardeşinin katilini bulmaya çalışan bir avukat ile ona yardımcı olmak isteyen bir savcının başından geçen heyecan dolu hikayesini anlatan, yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'on yaptığı, senaryosu Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan dizide avukat Ceylin Kaya Erguvan karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Pınar Deniz'in özel hayatı şu sıralar sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla aranıyor. 

 

Pazar günleri Kanal D'de yayınlanan öldürülen kız kardeşinin katilini bulmaya çalışan bir avukat ile ona yardımcı olmak isteyen bir savcının başından geçen heyecan dolu hikayesini anlatan, yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'on yaptığı, senaryosu Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan dizide avukat Ceylin Kaya Erguvan karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Pınar Deniz'in özel hayatı şu sıralar sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıklar aranıyor. Son dönemde yer aldığı projelerle adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Pınar Deniz'in özel hayatı şu sıralar sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıklar aranıyor. 

 

yargi dizisi ceylin kaya erguvan pinar deniz kimdir

 

Yargı dizisi Ceylin Kaya Erguvan Pınar Deniz kimdir? 

 

Mardinli ve Arap kökenli bir ailenin çocuğu olarak Adana'da dünyaya geldi ve iki yaşından itibaren İstanbul, Tarabya'da büyüdü. İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur. İlk oyunculuk deneyimini 2014 yılında yayımlanan Sil Baştan adlı dizide Evrim karakterini canlandırarak yaşadı. Şarkıcı Murat Dalkılıç'ın Yani adlı şarkısının klibinde oynadı. 2016-2018 yılları arasında yayımlanan Vatanım Sensin adlı dizide Yıldız karakterini canlandırdı. Netflix'te yayımlanan Aşk 101 dizisinde Burcu karakterini canlandırarak geniş kitleler tarafından tanındı.