Yargı Dizisi Ilgaz Kaya Kaan Urgancıoğlu Kimdir?

Pazar günleri Kanal D'de yayınlanan öldürülen kız kardeşinin katilini bulmaya çalışan bir avukat ile ona yardımcı olmak isteyen bir savcının başından geçen heyecan dolu hikayesini anlatan, yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'on yaptığı, senaryosu Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan dizide avukat Ilgaz Kaya karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu'nun özel hayatı şu sıralar sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıklar aranıyor. 

 

Pazar günleri Kanal D'de yayınlanan öldürülen kız kardeşinin katilini bulmaya çalışan bir avukat ile ona yardımcı olmak isteyen bir savcının başından geçen heyecan dolu hikayesini anlatan, yapımcılığını Ay Yapım adına Kerem Çatay'on yaptığı, senaryosu Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan dizide avukat Ilgaz Kaya karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu'nun özel hayatı şu sıralar sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıklar aranıyor. Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu'nun özel hayatı şu sıralar sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıklar aranıyor. 

 

yargi ilgaz kaya kaan urgancioglu kimdir

 

Yargı dizisi Ilgaz Kaya Kaan Urgancıoğlu kimdir? 

 

Kaan Urgancıoğlu, 8 Mayıs 1981'de Aydın'da doğdu. Baba tarafı İzmir, Tireli, anne tarafı Arap ve Arnavut kökenlidir. Ortaokulu İzmir Özel Türk Koleji'nde, liseyi ise Özel İzmir Amerikan Koleji'nde bitirdi. Yükseköğrenimini Marmara Üniversitesi Sermaye Piyasası ve Borsa Bölümü'nde 2007 yılında tamamladı. İlk oyunculuk deneyimini 2002 yılında yayınlanan Karaoğlan dizisi ile yaşayan Kaan Urgancıoğlu, Kara Sevda, Uzaklarda Arama, Panzehir, A.Ş.K., Son, Leyla ile Mecnun, Düşman Kardeşler, Acayip Hikayeler, Bir Ömür Yetmez, Peşpeşe, Düriye'nin Güğümleri, Büşra, Ayrılık, Limon Ağacı, Tutsak, Son Ders: Aşk ve Üniversite, İlk Aşk, Gülpare, Azap Yolu, Ah Polis Olsam, Yeniden Çalıkuşu, Sessiz Gece, Seni Çok Özledim, Körfez Ateşi, Ispanaktan Nağmeler, Avrupa Yakası, Kampüsistan gibi yapımlarda rol almıştır. Kaan Urgancıoğlu, 1.82 metre boyunda, 75 kilo ve Boğa burcudur.