Yasemin Özilhan Ve Eşi İzzet Özilhan'ın Tiny House Keyfi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyetik güzel Yasemin Özilhan ile eşi İzzet Özilhan hotel tatillerinden sıkılıp kendilerine tiny house satın aldılar. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyetik güzel Yasemin Özilhan ile eşi İzzet Özilhan hotel tatillerinden sıkılıp kendilerine tiny house satın aldılar. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyetik güzel Yasemin Özilhan ile eşi İzzet Özilhan hotel tatillerinden sıkılıp kendilerine tiny house satın aldılar. 

 

yasemin ozilhan ve izzet ozilhan in tiny house keyfi 1

 

500 bin TL'ye Tiny House aldılar!

 

İzzet Özilhan ile evlendikten sonra oyunculuğa veda eden ve lüks yaşantısıyla gündeme gelen Yasemin Özilhan son dönemde eşiyle karavan tatili yapıyordu. Lüks karavanlarıyla yaptıkları pozlarla gündeme gelen çift otellerde konaklamak istemediği için paraya kıydı ve 500 bin TL'ye tiny house aldı.

 

yasemin ozilhan ve izzet ozilhan in tiny house keyfi 2

 

Bir döneme damga vuran 'Doktorlar' dizisinde 'Ela' karakterine hayat veren Yasemin Özilhan, iş insanı İzzet Özilhan ile evlendikten sonra oyunculuğu bıraktı. Lüks yaşantısıyla dikkat çeken Yasemin Özilhan tatil için lüks yatları ve Bodrum'a yakın ancak beldenin keşmekeşinden uzak olan Kaplankaya'daki villalarını tercih ediyordu.

 

yasemin ozilhan ve izzet ozilhan in tiny house keyfi 3

 

Pandemide ise aşırı lüks karavanlarıyla tatil yapan ünlü çift, geçtiğimiz sene de karavan satın almıştı. Takvim'in haberine göre; 400 bin TL'ye aldıkları karavanlarıyla ailece doğayla iç içe anlar geçiren Yasemin ile İzzet Özilhan, son dönemin modasına uydu.

 

yasemin ozilhan ve izzet ozilhan in tiny house keyfi 4

 

Yaklaşık 500 bin TL'ye 'Tiny house' (Küçük ev akımı) denilen tekerlekli minik evlerden satın alan sosyetik çift, bu yazı da lüks otellere adım atmadan gözlerden uzak bir şekilde geçirecek.