Yekta Kopan'dan Beşiktaş Fenerbahçe Maçı İle İlgili Dikkat Çeken Yorum! Bu Gerginlik Niye?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü gazeteci Yekta Kopan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Beşiktaş Fenerbahçe maçı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü gazeteci Yekta Kopan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Beşiktaş Fenerbahçe maçı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci Yekta Kopan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Beşiktaş Fenerbahçe maçı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

FB-BJK maçında tribünler neden bu kadar gergin?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü gazeteci Yekta Kopan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Beşiktaş Fenerbahçe maçı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Beşiktaş Fenerbahçe maçı ile ilgili "FB-BJK maçında tribünler neden bu kadar gergin? Oyuncular neden bu kadar gergin? Herkes, ama herkes neden bu kadar gergin?" ifadelerini kullanan Kopan sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

yekta kopan dan besiktas fenerbahce maci ile ilgili dikkat ceken yorum