Yeni Dolandırıcılık Yöntemi Pes Dedirtti! İşte Instagram Dolandırıcılığı!

Günümüzde en çok kullanıcıya sahip olan sosyal medya platformlarından Instagram üzerinden yapılan dolandırıcılıklar kullanıcılara pes dedirtti.

 

Günümüzde en çok kullanıcıya sahip olan sosyal medya platformlarından Instagram üzerinden yapılan dolandırıcılıklar kullanıcılara pes dedirtti. Son dönemde cep telefonu, telefon ve e-posta üzerinden yapılan dolandırıcılıklara Instagram üzerinden yapılan dolandırıcılıklar da eklenirken, dolandırıcıların uyguladığı yöntemler kullanıcılara pes dedirtti. 

 

Eğer Instagram'da size "Selam! Instagram telif hakkını ve topluluk kurallarımızı ihlal ettiğinize dair şikayetler aldık.ekibimiz şikayetleri inceledi ve onayladı. İhlal ettiğiniz kurallar; Paylaşılan bir gönderi veya bağlantı Telif hakkıyla korunan yayınlar Telif hakkı ihlali kurallarımıza aykırıdır! Hesabınız 48 saat içinde kalıcı olarak silinecektir. Hata yaptığımızı düşünüyorsanız, aşağıdaki formdan geri bildirimde bulunun. Form: https://verifycopyrightnow.com/hi/ (Bağlantı tıklanmazsa, bu mesajı yanıtlayın ve tekrar deneyin) Saygılarımla, Instagram | Telif Hakkı Destek Ekibi" şeklinde mesaj gelirse bu sizin yeni nesil dolandırıcılık yöntemlerinden birine maruz kaldığınızı göstermiştir. Peki bu durumda ne yapmanız gerekiyor?  Başınıza bu tip bir dolandırıcılık gelmesi durumunda durumu derhal Instagram Siber Suçlar birimine bildirmeli ve durumu kontrol altına almanız gerekmektedir. 

 

 



Etiketler: