Yeni Hayat Dizisinin 5. Bölüm 3. Fragmanı Yayınlandı!

Oyuncu kadrosunda Melisa Aslı Pamuk, Serkan Çayoğlu, Nilperi Şahinkaya, Tayanç Ayaydın, İpek Filiz Yazıcı, Nebil Sayın, Devrim Nas, Ayşe Tunaboylu, Nisa Sofiya Aksongur gibi isimlerin yer aldığı Kanal D'nin yeni yayın dönemindeki iddialı yapımı Yeni Hayat dizisinin 5. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. 

 

Eski bir bordo bereli askerin son görevinde yaşadığı travma sonrası askeriyeden uzaklaştırılması sonrasında ailesiyle yeni bir hayata başlayan ve bir iş adamının eşinin koruması olarak bambaşka bir dünyanın içine girerek birbirinden tehlikeli durumlara göğüs geren Adem Şahin'in hikayesini anlatan Kanal D'nin yeni yayın dönemindeki dizilerinden Yeni Hayat'ın 5. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını Ojo Pictures'tan Kerem Çatay ve Ömer Özgüner'in üstlendiği Yeni Hayat dizisinin 5. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. 

 

Yönetmen koltuğunda Cem Özduru ve Başak Soysal oturuyorlar! 

 

Senaryosu Elif Usman tarafından kaleme alınan, yönetmen koltuğunda Cem Özduru ve Başak Soysal'ın yer aldığı Yeni Hayat dizisinin 5. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen fragman görücüye çıkarken, Yeni Hayat dizisinin hayranları yayınlanan 5. bölüm 3. fragmanına yoğun ilgi gösterdiler. 

 

İşte Yeni Hayat dizisinin 5. bölüm 3. fragmanı;