Yeni Yılın İlk Defilesi Fashion TV'den Geldi!

Dünyaca ünlü moda kanalı FashionTV'nin yeni projelerinden "fashiontv Token" yeni yılın ilk defilesini yılbaşı gecesi Kuruçeşme'deki Oligark İstanbul'da yaptı.

 

Dünyaca ünlü moda kanalı fashiontv'nin yeni projelerinden "fashiontv Token" yeni yılın ilk defilesini yılbaşı gecesi Kuruçeşme'deki Oligark İstanbul'da yaptı. Her yıl dünyanın en seçkin mekanlarından birini yılbaşı partisi için seçen fashiontv, bu sene İstanbul'da ilk eventini yaptı.

 

yeni yilin ilk defilesi fashiontv den geldi


Bir süredir adından söz ettiren "fashiontv Token" yılbaşı partisi fashiontv kanalı üzerinden tüm dünyaya canlı yayınlandı. Modacılar Recep Demiray ve Perihan Demirdelen'nin koleksiyonlarının podyuma çıktığı defile yılbaşı gecesi geri sayımdan hemen sonra başladı.

 

yeni yilin ilk defilesi fashiontv den geldi

 

Birbirinden şık ve ilginç kıyafetlerin podyuma çıktığı geceye fashiontv Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Enis Onat, bu yıl fashiontv kraliçesi seçilen Melissa Daşdemir ile katıldı. Yeni yıl gecesi düzenlenen davete ayrıca fashiontv Token ve BtcOley Kripto Para Borsası ceo'su Tolga ALTAY ve pek çok seçkin ve tanınmış isimler de katıldılar.

 

yeni yilin ilk defilesi fashiontv den geldi

 

2023 yılının ilk defilesinin ardından bir araya geldiğimiz fashiontv Token ve BtcOley Kripto Para Borsası ceo'su Tolga Altay "Geçtiğimiz Kasım ayı başında Icrypex borsasında ön satışa sunduğumuz fashiontv Token yatırımcılardan büyük bir ilgi gördü. Herkese bu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim. 16 Ocak 2023 tarihinde halka arz sürecimiz başlıyor. Ön satış ayrıcalıklarından faydalanmalarını dilerim" dedi.



Etiketler: