Yeni Zelanda'da Nerelere Gidilir? Deniz Pehlivan Açıkladı!

Youtube'da yayınladığı seyahat videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Deniz Pehlivan ya da namı diğer Bir Hayalin Peşinde, yayınladığı videosunda Yeni Zelanda'da görülmesi gereken yerlerle ilgili detaylı bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı seyahat videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Deniz Pehlivan ya da namı diğer Bir Hayalin Peşinde, yayınladığı videosunda Yeni Zelanda'da görülmesi gereken yerlerle ilgili detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Deniz Pehlivan ya da namı diğer Bir Hayalin Peşinde, yayınladığı videosunda Yeni Zelanda'da görülmesi gereken yerlerle ilgili detaylı bilgiler verdi.

 

Yayımladığı videosunda "Yeni Zelanda'da görülecek en güzel yerlere gitmeye çalıştık. Ama ne yazık ki hava şartlarından dolayı bazı yerleri göremedik. Milford Sound fiyortları, Yeni Zelanda'da görülecek en önemli gezilecek yerlerdendi ama bir başka bahara kaldı. Bu gezimde, Yeni Zelanda'danın en güzel kasabalarından Queenstown'da bir gün geçirip, ardından arabamız ile ülkenin en güneyine kadar gittik. Her şey çok güzeldi." ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya fenomeni yaşadığı deneyimleri takipçileriyle paylaştı. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.