Yeşim Salkım'dan Kerimcan Durmaz'a Tepki!

Kerimcan Durmaz’ın tepki çeken paylaşımına ünlü şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım da tepki göstererek konuyla ilgili bir paylaşım yaptı.

 

Kerimcan Durmaz önceki gece Instagram sayfasından uygunsuz bir video yayınlamış, ardından da hemen bu paylaşımı kaldırıp bir kamuoyu açıklaması yayınlayarak konu ile ilgili kanuni işlemleri başlatacağını ve çok üzgün olduğunu söylemişti.

 

Yeşim Salkım konuyla ilgili Instagram sayfasından bir açıklama yayınlayarak durumu tepki gösterenlerden oldu.  Şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım yaptığı paylaşımın altına “Bundan böyle bu tipleri evine sokanlar resim çektirenler bu hiç bir vasfı olmayan insanları başımıza tepemize çıkaranlar düşünsün! Çünkü su testisi su yolunda kırılır der eskiler… Olay budur, destekleyenler düşünsün. Ülkenin çöküşü işte böyle başladı. ‘İnsanın bir mesleği bir yeteneği olur’ dedim diye beni taşlayanlar düşünsün şimdi! Şarkıcı olmayana şarkıcı, oyuncu olmayana oyuncu… Cahil cühela herkese fenomen derseniz bunu da kabul eder oturursunuz. Aynı masaya çoluk çocuk oturanlar düşünsün… Kısaca bunların hepsi kralın soytarısıdır” notunu düştü.