Yeşim Salkım'ın Demet Akalın Sözleri Olay Oldu!

Geçtiğimiz gün bir haber kanalında Jülide Ateş'in 40 isimli programına konuk olan Yeşim Salkım'ın Demet Akalın ile ilgili sözleri sosyal medyada gündem oldu. 

 

Geçtiğimiz gün bir haber kanalında Jülide Ateş'in 40 isimli programına konuk olan Yeşim Salkım'ın Demet Akalın ile ilgili sözleri sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Yeşim Salkım'ın Jülide Ateş'in 40 isimli programında Demet Akalın ile ilgili sözleri sosyal medyada gündem oldu.

 

Yeşim Salkım Jülide Ateş'in "40" isimli programının konuğu oldu. Salkım yaptığı açıklamada "Demet Akalın'ı başarısız bulmuyorum. Ama neye göre, göreceli bir kavram. Türkiye'nin bir numaralı yapım şirketi ile çalışıyorsan ve o yapım şirketi her konuda seni destekliyorsa, Youtube'da da işlerin nasıl döndüğünü ve bazı şeylerin parayla satın alındığını biliyorsan, radyo kanallarını her gün arayıp da ısrarla 'Bu şarkıyı günde on kez çalacaksınız' diyen bir yapımcın varsa, tabii altın plak, altın ödüller, pırlantalar alırsın. O zaman Leman Sam'ı nereye konumlandıracağız. Leman Sam başarısız bir kadın mı? Ben başarı olarak ne kadar tık aldığına bakmıyorum." ifadelerini kullanırken bu sözler sosyal medyada gündem oldu.