Yılbaşı Akşamı TV'de Neler Var?

Tüm Kanallar Yılbaşı Özel Yayınlarıyla İzleyici Karşısına Çıkacak. Hangi Kanalda Ne Var Sizin İçin Derledik! İşte Detaylar…

 

Tüm Kanallar Yılbaşı Özel Yayınlarıyla İzleyici Karşısına Çıkacak. Hangi Kanalda Ne Var Sizin İçin Derledik! İşte Detaylar…

 

Fox Tv

 

Saat 20.00’da Benden Ne Olur? Filmi ardından saat 22.00’da Ata Demirer Gazinosu ilk kez  Fox Tv yılbaşı özel programı için televizyonda yayınlanacak.

 

Star

 

İbrahim Tatlıses’in sunduğu İbo Show, yılbaşı özel bölümüyle izleyici ile buluşacak. Gülben Ergen, İrem Derici, Cengiz Kurtoğlu, Mahmut Tuncer ve Şafak Sezer Konuk olacak.

 

 

TRT

 

Saat 20.00’da Gönül Dağı yılbaşı bölümü ekranda olacak. 00.15’te ise ‘Yeni Yıl Nostaljisi’ programı  ile  geçmiş yıllarda TRT ekranlarında yer alan sanatçıların bulunduğu programlar tekrar yayınlanacak. 

 

 

Show Tv

 

Ali Sunal’ın sunduğu ‘Güldür Güldür Show’ sürpriz isimlerle yılbaşı özel bölümüyle ekranda yer alacak. Sagopa Kajmer,Levent Yüksel, Aleyna Tilki, Devrim Özkan, Saadettin Teksoy, İsmail Tunçbilek,Aytaç Doğan konuk olacak.

 

 

 

Kanal D

 

Müzikseverlere bir seçenek daha; ‘Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı Gazinosu’ adı altında yılbaşı özel bölümüyle seyirciyle buluşacak. 

 

 

Tv 8

Bir Acun Ilıcalı klasiği olan ‘O Ses Türkiye Yılbaşı Özel’ bölümüyle izleyiciyle olacak. Bilinen konuklar; Neslihan Atagül-Kadirdoğulu, Danla Bilic-Cemal Can Canseven, Ayça Ayşin Turan, Büşra Pekin, Hafsanur Sancaktutan, Selin Şekerci, Talat Bulut, Kerem Alışık, Onur Buldu, Alina Boz, Melis Sezen, Ebru Şahin ve daha fazla sürpriz isimle program adeta ünlüler geçiti olacak. 

 

 

 ATV

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster Yılbaşı özel bölümünde sevilen isimlerle ekranda yer alacak. Hülya Avşar, Oktay Kaynarca, Sefo konuk alacak. 

 

 

 

Mutlu Yıllar



Etiketler: