Youtuberlar Betül Çakmak'ın Sevgilisiyle Bir Gününü Yönetti!

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Betül Çakmak yayınladığı videosunda aralarında Atakan Özyurt, Şeyda Erdoğan, Uğur Şengül, Ali Biçim gibi ünlü Youtuberların bulunduğu arkadaşlarına sevgilisi Alper Rende ile geçirecekleri bir gününü yönettirdi.

 

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Betül Çakmak yayınladığı videosunda aralarında Atakan Özyurt, Şeyda Erdoğan, Uğur Şengül, Ali Biçim gibi ünlü Youtuberların bulunduğu arkadaşlarına sevgilisi Alper Rende ile geçirecekleri bir gününü yönettirdi. Son dönemde Youtube'da yayınladığı birbirinden başarılı içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Betül Çakmak, yayınladığı videosunda bu kez Youtuberlara sevgilisi Alper Rende ile geçirecekleri bir gününü yönettirdi. 

 

Aralarında Atakan Özyurt, Şeyda Erdoğan, Uğur Şengül, Ali Biçim gibi ünlü Youtuberların bulunduğu arkadaşlarına sevgilisi Alper Rende ile geçirecekleri bir gününü yönettiren ünlü Youtuber ilginç ve eğlenceli içeriği ile kısa sürede binlerce kez izlenirken sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Youtuberların yönettiği bir gününde Betül Çakmak Alper Rende ile neler yaşadı? İşte detaylar;