Youtuberlar Hadise Konusunda Birbirlerine Girdi!

Youtube'da yayınladıkları çeşitli içeriklerle ünlenen ünlü Youtuberlar, Ece Dinç, Aslı Özdel, Ece Targıt ve Halil İbrahim Göker, Twitter'da Hadise'nin Ela şarkısına çektiği klipteki halleri üzerinden birbirlerine girdiler. 

 

Youtube'da yayınladıkları çeşitli içeriklerle ünlenen ünlü Youtuberlar, Ece Dinç, Aslı Özdel, Ece Targıt ve Halil İbrahim Göker, Twitter'da Hadise'nin Ela şarkısına çektiği klipteki halleri üzerinden birbirlerine girdiler. Halil İbrahim Göker'in geçtiğimiz gün attığı "Hadise eğer bu twiti görüyosan squat çalış ablacım. götün yok götün, no ass found amk" ifadelerini kullanırken, bu tweetine önce ünlü Youtuber Aslı Özdel'den sert bir yanıt geldi. 

 

Aslı Özdel Halil İbrahim Göker'in attığı bu tweete verdiği yanıtta "‘ya sen kimsin hadsiz’ demezler mi sanıyosun? sana mı sorucak götünü kadın? biz sana ‘bu tipin ne abicim’ diyo muyuz?? bunun gibi gerzek kaynıyo ülke,anana,sevgiline,kardeşine bu tweetin atıldığını bi düşün,hoş atılmasa da atamazsın,haddinizi bilin." ifadelerini kullanırken tartışmaya sonradan Ece Targıt ve Ece Dinç te katıldı. 

 

Ece Targıt Halil İbrahim Göker'in attığı "Eğer ki çekilen videoda “kadınsılık” ön plana çıkarılmaya çalışıldıysa tırnaklarını bile eleştirim. Hadise o dansla merkez bankasının faiz kararını anlatmaya çalıştığını falan mı sanıyorsun. Femenliğini başka bi’ kadın ünlü üzerinden yap. Hadise bunu yapacağın son kişi." tweetine verdiği yanıtta "“Kadın” olmak squatla popo büyüterek oluyorsa ben baya “kadın” erkekler görüyorum." ifadelerini kullanırken, Ece Dinç ise "Bir kadının “kadınsılığını” öne sürerek bedeni üzerinden herhangi bir formda hak iddia etmek çok uç noktalara gidebilen bir şey yapmayın." ifadeleri ile tartışmaya dahil oldu.