Zemheri Dizisi Yakında Show TV'de!

Sosyal medyada yaptığı kültür sanat haberleri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü gazeteci Birsen Altuntaş, Twitter sayfasından yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği yakında Show TV ekranlarında yer alacak Zemheri dizisinin müjdesini takipçileriyle paylaştı. 

 

Sosyal medyada yaptığı kültür sanat haberleri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü gazeteci Birsen Altuntaş, Twitter sayfasından yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği yakında Show TV ekranlarında yer alacak Zemheri dizisinin müjdesini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yaptığı televizyon haberleri ile gündem belirleyen ünlü gazeteci Birsen Altuntaş, Twitter sayfasından yayınladığı paylaşımında yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği Show TV'nin yeni dizisi Zemheri'nin müjdesini verdi. Yönetmen koltuğunda Hilal Saral'ın oturacağı Zemheri dizisinin çekimlerine başlanırken, dizi çok yakında Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Hilal Saral'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Zemheri dizisi çok yakında Show TV'de" ifadelerini kullanan ünlü gazeteci bu paylaşımı ile sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım,