Zeynep Bastık Gülşen Ve Edis İle Barselona'da Tatilde!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Zeynep Bastık, Gülşen ve Edis ile Barselona'da tatil yaparken çektiği fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Zeynep Bastık, Gülşen ve Edis ile Barselona'da tatil yaparken çektiği fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sundu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Zeynep Bastık, Gülşen ve Edis ile Barselona'da tatil yaparken çektiği fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sundu. 

 

zeynep bastik edis ve gulsen ile barselona da tatilde

 

Türkçe pop tatilde!

 

Zeynep Bastık, Gülşen, Ozan Çolakoğlu ve Edis ile birlikte olduğu kareleri sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımına “Türkçe pop tatilde” notunu düştü. Şarkıcı Zeynep Bastık 28 Mayıs’ta oy kullandıktan sonra İspanya’ya tatile gitmişti. Geçen gün Barcelona’da Gülşen, Ozan Çolakoğlu ve Edis ile buluşan Bastık, katıldıkları konserden birçok paylaşım yaptı. Bastık, paylaşımlarından birine “Türkçe pop tatilde” notunu düştü.